(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada oilada destruktiv nizolar namoyon bo‘lishining ijtimoiy-psixologik xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, destruktiv xatti-harakatlar, destruktiv xulq, oilada nizoli vaziyatlarning kelib chiqish sabablari bayon etilgan.