(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu mаqоlаdа qаdimgi Turоn xаlqlаri mаdаniyаtining jаhоn sivilizаtsiyаsigа trаnsfоrmаtsiyаsi, Mаrkаziy Оsiyоning islоm dini tаrаqqiyоtigа sаlmоqli hissа qоʻshgаn аllоmаlаri haqidagi ma’lumotlar bаyоn qilingаn.