(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada zoonimlarning Ogahiy tarixiy asarlari, xususan, “Riyozu-d-davla”da badiiy tasvir yaratishdagi ahamiyati, sher ma’noli so‘zlarning turli tillarda ifodalanishi va asarda qo‘llanilishi hamda ushbu so‘zlar yordamida hosil qilingan poetik vositalar haqida atroflicha so‘z boradi.