(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola orqali biz Yaponiyada TIMSS, Kanpei Xayashi “Global ta'lim siyosati bozori orqali” ta’lim gegemonligining shakllantirilishi, Yaponiya ta’lim ma’muriyati assotsiatsiyasi, Buyuk Britaniyaning bandlik va malakalar bo‘yicha komissiyasi kabi xorijiy davlatlar natijalari tahlili berilgan.