(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Bugungi globallashuv jamiyat ma’naviy muhiti jamiyatni boshqa sohalariga ham o‘z ta’sirini ko‘rsatishi masalasini ishlab chiqish barcha yoshlarida bu muhim o‘rin tutgani tufayli, jamiyat boshqaruvi ijtimoiy-ma’naviy muhitning huquqiy asoslarini barqaror tarbiyalashi lozim. Chunki, ijtimoiy muhitni zaiflashuviga olib keladigan ko‘plab ma’lumotlarni saqlab qoladi. Maqola mana shu masalada so‘z yuritiladi.