(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada odamlar o‘rtasidagi munosabatlarni tartibga soluvchi va samarali muloqotni ta‘minlaydigan xushmuomalalik toifasi haqida so‘z boradi. Qoraqalpoq tilida xushmuomalalikning kishilik olmoshlari orqali ifodalanishi o‘rganiladi. Odob ma’nosida biz va siz kishilik olmoshlarining yetakchi o‘rinni egallashi misollar bilan isbotlangan.