(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada auditoriya mashg‘ulotlarida bo‘lajak rejissorlarning kasbiy kompetentligini adabiy asarlar asosida rivojlantirish usullari tadqiq etilgan bo‘lib, bunda trening mashqlari, drabbllar, etyudlar, dramatik parchalar va dramatik asarlar asosida bo‘lajak rejissorlarning kasbiy kompetentligini rivojlantirish usullari yoritilgan.