(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Vatanparvarlik tushunchasi va uning mazmun-mohiyati, bugungi globallashuv jarayonlarida milliy mustaqilikni mustahkamlash, mamlakat xavfsizligini ta’minlashdagi ahamiyati masalalari ilmiy-nazariy tahlil qilingan hamda amaliy taklif-tavsiyalar berilgan.