(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada bizga ma’lum va biz bilmagan Buxorolik bir guruh jadidlar, Mirzo Sirojiddin hayoti, faoliyati, asarlari hamda falsafiy qarashlari bayon etilgan.