(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada tilshunoslikdagi yangi sohalardan bo‘lgan kompyutrer lingvistikasi yo‘nalishidan biri hisoblangan kompyuter leksikografiya orqali lingvistik terminlarning tezaurusini yaratishning leksikografik tahlili va elektron resurslardan foydalangan holda tezaurus ya’ni ideografik tipdagi lug‘atlarni yaratish haqida fikr va mulohazalar bildirilgan.