(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada nizoli holat tushunchasi, ta’riflari, kichik guruhlardagi nizoli vaziyatlarni boshqarish kabilar haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, nizolarni samarali hal qilish va hal qilish uchun zarur bo‘lgan asosiy xususiyatlar haqida fikr yuritilgan.