(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Мaqolada O‘zbekistonda “o‘zbek tili” va “davlat tili” tushunchalari hamda ular aloqadorligining ijtimoiy-falsafiy tahlili, mazkur tushunchlarning shaxs ma’naviyatini yuksaltirish, jamiyatda davlat tilining tarbiyaviy maqomini ko‘tarishning muhim omillarini aniqlash masalalari tadqiq qilingan.