(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola nemis tilidagi otlarning leksik-semantik tizimi ko‘rib chiqiladi. Otlarda giperonim va giponimya holatlari, sinonimya, antonimya holatlari misollar yordamida tahlil qilinadi, ularning turlari, darajalari tahlilga tortiladi.