(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola umumiy o‘rta ta’limning dolzab muammolaridan biriga bag‘ishlangan bo‘lib, unda tillarni o‘rganishda badiiy adabiyotdan foydalanishning ahamiyati, ularni ijodiy lingvistik kompеtеnsiyani shakllantirish omili sifatida qarash mumkinligi haqidagi fikrlar asoslab o‘tilgan.