(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada oliy ta’lim muassasasi talabalarida vatanparvarlik tarbiyasining asosiy jihatlari ko‘rib chiqilgan bo‘lib, unda vatanparvarlikni rivojlantirishda ijtimoiy faollik va ta’lim loyihalarining o‘rni ko‘rsatib o‘tilgan. Muallif siyosiy vaziyat va ijtimoiy o‘zgarishlar kabi tashqi omillarni hisobga olgan holda ta’lim muassasalarining moslashuvchanligi, shuningdek, hayotning dastlabki bosqichlarida vatanparvarlik qadriyatlarini shakllantirish muhimligini ta’kidlaydi.