(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada “mеdia”, “savodxonlik”, “mеdiasavodxonlik” tushunchalarining mazmuni va mohiyati, talabalarda mеdiasavodxonlikni rivojlantirishning pеdagogik zaruriyat еkanligi xususida so‘z yuritilgan.