(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada diniy barqaror birikmalarning pragmatik xususiyatlari, turli vaziyatlarda turlicha mazmun kasb etishi hamda ularning o‘z va ko‘chma ma’nosi borasidagi ma’lumotlar keltirilgan va ular dialogik nutq shakllari yordamida dalillangan.