(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola turli madaniyatlar va davrlarda ayol hosildorlik ma’budasi tushunchasini o'rganadi. U konsepsiyaning tarixiy ildizlarini, diniy va madaniy amaliyotdagi rolini va zamonaviy jamiyat kontekstidagi ahamiyatini tahlil qiladi.