(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada ingliz va o‘zbek tillaridagi tez aytishlarning stilistik xususiyatlari chuqurroq tahlil qilinadi. Tez aytishlar ikki tilda ham xalq og‘zaki ijodining qiziqarli qismi bo‘lib, ularning fonetik o‘ziga xosliklari va stilistik jihatlari batafsil o‘rganiladi. Shuningdek, ularning tovush uyg‘unligi, ritm va intonatsiya kabi usullardan qanday foydalanilishi ko‘rib chiqiladi.