(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada Turkiyaning Sulaymoniya kutubxonasida saqlanayotgan Mahmud Ali Kardariyning “Nahj ul-farodis” asari, uning o‘rganilishi tarixi, XIV asrning noyob turkiy adabiy manbasi ekanligi xususida so‘z yuritilgan.