(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tili darslarida qo‘llaniladigan pedagogik texnologiyalarning turlari va ulardan foydalanishning o‘ziga xos xususiyatlari tadqiq etilgan. Shuningdek, pedagogik texnologiyalarning o‘qitish sifatiga ijobiy ta’siri misollar asosida ko‘rsatib berilgan.