(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Adabiyotda makon va zamon tushunchasiga ko‘plab olimlar qayta va qayta murojaat qilgan holda, ayni shu masalani ilmiy aspektda o‘rganish jarayonidalar. Bu masalaning qahramon ruhiyati bilan borib bog‘lanishi makon va zamon tushunchasining ahamiyati yuqoriligini ko‘rsatib beradi. Makon tushunchasining yoritilishida inetryer ham muhim uzviy elementlardan biridir