(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda tinglab tushunish ko‘nikmasining ona tili darslarida tutgan o‘rni, o‘quvchilarda ushbu ko‘nikma yuzasidan tushuncha hosil qilish, ularni ushbu ko‘nikma topshirig‘i bilan ishlashga o‘rgatish, tinglab tushunish ko‘nikmasining chet elda va ona tili darslarimizda o‘qitilishi, muammolari va yechimlari haqida so‘z boradi.