(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada O‘zbekistonning tarixiy-madaniy hududlarida urbanizatsiyon jarayonlar ta’sirida madaniy-xo‘jalik mikrovohalarining tashkil topishi va rivojlanish tarixi tahlil qilingan.