(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada qardоsh turkiy tillardagi turg‘un o‘хshatishlarning struktur va lеksik-sеmantik хоssalarini aniqlashga harakat ilmiy-nazariy jihatdan analiz qilingan.