(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada taʼlim sifatini oshirishda o‘qituvchilarning pedagogik mahoratini baholash mexanizmlarini tashkil etish va o‘tkazish metodikasiga oid ma’lumotlar bayon etilgan.