(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada nizolar, OTMda pedagogik mojaroning mohiyati, nizolarning ob’ektiv va sub’ektiv tabiatini, ularning bevosita sabablari va ularning tahlili, nizolarning qanday shakllari va ular qanday yo‘llar bilan hal etilishi, ularni boshqarish san’atini o‘rganishlarni o‘z ichiga olgan bo‘lib, ular oliy maktabga psixologik xizmat ko‘rsatish maqsadida bajarilgan.