(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Odil Yoqubovning “Muqaddas” hamda Chingiz Aytmatovning “Jamila” qissalarida talqin qilingan muhabbat va adolat ziddiyatlari qiyosiy ravishda tahlilga tortilgan.