(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Мақолада таълим олиш жараёнига киришишда аҳамият қаратилиши зарур бўлган омиллар таҳлилга тортилган. Бу борада йўл қўйилиши мумкин бўлган баъзи жиҳатлар юзасидан мулоҳазалар билдирилган. Аждодларимизнинг бой илмий меросини ўрганишда мазкур масаланинг бугунги кундаги зарурати таъкидлаб ўтилган.