(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Hozirgi vaqtda til o‘rganuvchilarning asosiy vazifalaridan biri kommunikativ kompetensiyani shakllantirish uchun chet tili madaniyatini o‘rganish orqali kasbiy faoliyatida bevosita olgan bilimlarini ishlatishga qaratilgan madaniyatlararo muloqotda mustaqil va faol ishtirok etish. O‘quv jarayonidagi amaliy mashg‘ulotlarda chet tillarni o‘rgatishda autentik materiallardan foydalanish bu muammolarni hal qilishga yordam beradi.