(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada Bokuda o‘tkazilgan Sharq xalqlarining I syezdi haqida o‘sha davrda nashr etilgan davriy matbuotda ko‘tarilgan masalalar, syezdga turli davlat va jamoat arboblarining munosabatlari masalalari keng yoritib berilgan.