(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Tadqiqot ishimizda bo‘sh vaqt tushunchasining ijtimoiy-falsafiy tahlili, talabalar bo‘sh vaqtini tashkil qilish shakllari, bo‘sh vaqtni oqilona loyihalashning samarali jihatlari tahlil qilingan.