(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqola tilshunoslik sohasida keng qoʻllaniladigan ingliz va o‘zbek zookomponentli maqollarda muhim ma’lumotlarning qo‘llanilishi haqida. Quyida bu haqida to‘liq ma’lumotlar berilgan.