(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada mustaqillik yillarida madaniy mеros obyеktlarini saqlash bo‘yicha olib borilayotgan islohotlar, moddiy-madaniy yodgorliklarni asrab avaylash va uning tarkibiy qismlari to‘liq yoritilgan. Mamlakatimizda turizm sohasini rivojlantirishning afzalliklari, turizm salohiyati va uning imkoniyatlari haqida ham kеng yoritilgan.