(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola muvaffaqiyat va shaxsiy rivojlanishda perfeksionizmning ijobiy va salbiy ta’sirini о‘rganadi. Adaptiv perfeksionizm shaxsning yutuqlarga erishishi va о‘zini rivojlantirishiga yordam bersa, muvofiqlashmagan perfeksionizm ruhiy charchoq va ijtimoiy munosabatlarda qiyinchiliklarni keltirib chiqaradi. Maqolada perfeksionizmning akademik va kasbiy faoliyatdagi о‘rni, ijtimoiy munosabatlarga ta’siri va qiyinchiliklardan saboq olishning ahamiyati yoritilgan.