(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada eng qadimgi davr tarixining nafaqat davrlashtirish xususiyatlari ochib berildi, balki ijtimoiy-iqtisodiy munosabatlar, urug‘-qabila uyushmasi va boshqaruv, tashqi aloqalar, eʼtiqodlar va maʼnaviy madaniyat tarixiga doir tadqiqotlar tahlili amalga oshirildi.