(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatida ta’lim va ilm-fan sohasida amalga oshirilayotgan xalqaro hamkorlik xususida so‘z boradi. Xususan, Urganch davlat universitetida xalqaro hamkorlik borasida amalga oshirilayotgan ishlari yillar bo‘yicha tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada Xorazm viloyatida faoliyat yuritayotgan oliy ta’lim muassasalarida olib borilayotgan xalqaro hamkorlik masalalari tahlil qilingan.