(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada ekologik madaniyat va diniy qadriyatlarning transformatsiyasi, ularning insonlarda atrof-muhitga hamda ona tabiatga bo‘lgan munosabatini ijobiy tomonga o‘zgartirish, bugungi kunda global ekologik muammolar va ularning salbiy oqibatlarini bartaraf etish, jumladan suv resurslarining yetishmasligi, global iqlim o‘zgarishlari to‘g‘risida fikr yuritiladi.