(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada falsafa tarixida o’lim haqidagi qarashlarning shakllanishi tarixi ko’rsatilgan. Bunda o’limga nisbatan nafaqat psixologik yondashuv, balki falsafiy va diniy yondashuvlar berilgan.