(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада Хоразм жадид адабиёти намояндалари, уларнинг ижодий фаолияти ёритиб берилади. Шунингдек, жадид адабиётига хос тамойиллар асосида хоразмлик ижодкорларнинг айримларига ҳам баҳо бериб ўтилади.