(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада, янги Ўзбeкистонда инсон ҳуқуқларини ҳимоя қилиш бўйича ижтимоий шeрикликнинг ҳуқуқий асослари, инсон ҳуқуқлари хамда эркинликларини ёритиш каби масалалар таҳлил этилади.