(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Илмий мақолада Қарақалпоқ қаҳрамонлик дoстонлари тилидаги фразеологизимлар шу жумладан фолклорлик фразеологизмларининг қўлланишдаги фарқларини ойдинлаштиришга бағишланган. Достонда фолклор фразеологияси таҳлил қилинди.