(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Мақолада қорақалпоқ адабиёти ривожи, айниқса, қорақалпоқ адабиёти ва адабий тилини тадқиқ қилиш бўйича тамал тошини қўйган олимлардан бири, филология фанлари доктори Қалли Айимбетовнинг хизматлари ва у томонидан тадқиқ этилган миллий зиёлилар хизмати ҳақида сўз боради.