(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада ислом илм-фан тарихида ўзига хос ўринга эга бўлган аллома, муфассир ва сўфий Умар Термизийнинг илмий-маънавий мероси борасида сўз юритилган. Шунингдек, олимнинг “Ихлос” китобининг ўзига хос хусусиятлари, бугунги кундаги аҳамияти таҳлил қилинган.