(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada xalq milliy o‘yinlarini milliy sport turlari shaklida ifodalovchi leksik birliklar semantik jihatdan tahlil qilingan hamda nomlanish motiviga ko‘ra ularning turlari va o‘ziga xosligi o‘rganilgan.