(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Temuriylar davri mutafakkirlari va davlat arboblarining davlat boshqaruvi va fuqarolik jamiyatiga oid siyosiy, ijtimoiy va ma’naviy-ma’rifiy qarashlari, ushbu qarashlarning amaliyotga nechog‘lik tatbiq etilgani masalasi tahlil etilgan.