(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada bo‘lajak mutaxassislarni media ta'limdan foydalanish uchun tanqidiy fikrlashlarini takomillashtirishga qaratilgan. Bo‘lg‘usi o‘qituvchilarga ommaviy axborot vositalari ma’lumotlarini to‘g‘ri idrok etish, tanqidiy tahlil qilish va baholashni o‘rgatish va undan tashqari tadqiqotda ommaviy axborot vositalarining insonga ta’siri va yosh avlod tarbiyasida ommaviy kommunikatsiyalarning ro‘lini aniqlash muhim ahamiyatga ega ekanligi ta’kidlab o‘tilgan.