(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada o‘zbek adabiyotining yorqin namoyondalaridan biri bo‘lgan S. Ahmadning “Ufq” trilogiyasining tilimizga ta’siri, adabiyotimiz rivojiga qo‘shgan hissasi tahlil qilinadi, maqola analitik xaraketga ega bo‘lib, unda muallif trilogiya haqida umumiy ma’lumot beri, tahlil qiladi, har bir qarashlarini asoslaydi.