(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada yangi tahrirdagi O‘zbekiston Konstitutsiyasida fuqarolik jamiyati institutlariga oid kiritilgan o‘zgarishlar va ular natijasida mazkur institutlar huquqiy asoslarining yanada mustahkamlanishi haqida gapiriladi.