(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Maqolada ekologik turizmning ijtimoiy, falsafiy va madaniy jihatlari, uning jamiyatga ta’siri va odamlarning tabiiy muhitga munosabati о’rganilgan hamda zamonaviy ekoturizmni о’rganishning obyektiv zarurati va subyektiv imkoniyatlari, ekoturizm tizimida shaxs ekologik tarbiyaviy madaniyatini oshirish motivlari bо’yicha ilmiy izlanishlar olib borilgan.